Heb ik een drankautomaat nodig in mijn pand?

Drankautomaat

Een drankautomaat is een uitkomst voor veel pandbezitters. Als u regelmatig gasten ontvangt of uw pand voor zakelijke bijeenkomsten gebruikt, kunt u een drankautomaat plaatsen. Gasten kunnen dan 24 uur per dag zelf hun drankjes pakken.

Voordelen van een drankautomaat

U bespaart tijd en geld door niet steeds naar de supermarkt te hoeven gaan voor drankjes en u hoeft ook niet langer rond te lopen met een dienblad vol glazen. Een groot voordeel van een drankautomaat is dat u er zelf geen toezicht op hoeft te houden. Gasten kunnen zelf hun drankjes inschenken en u hoeft zich geen zorgen te maken over ongelukken of dat er iemand te veel drinkt.

De juist locatie kiezen

Het is wel belangrijk om een goede locatie voor de automaat te kiezen. Zorg ervoor dat de automaat niet in de weg staat en dat er voldoende ruimte is om glazen neer te zetten. Het is ook verstandig om de automaat in de buurt van de bar of keuken te plaatsen, zodat gasten niet ver hoeven te lopen om hun drankje te halen.

Mobiele drankautomaat

Een andere optie is om een mobiele drankautomaat aan te schaffen. Dit is handig als u regelmatig op locatie werkt of als u vaak verhuist. Een mobiele automaat kan overal mee naartoe worden genomen en hoeft dus niet telkens opnieuw geïnstalleerd te worden.

Drankautomaat huren of leasen

Als u twijfelt of een drankautomaat iets voor u is, kunt u altijd eerst eens eentje huren of leasen. Op die manier kunt u testen of het iets voor uw pand is en of gasten er gebruik van maken.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.